2+2 για ταμείο

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή με πινελιές Αγγλίας. Η σημερινή μας δυάδα θα έχει  ρίσκο με σκοπό φυσικά να επιστρέψουμε σε ένα καλό  ταμείο. Επίσης σήμερα θα κάνουμε την παρασπονδία να δώσουμε και δυο ακόμα ματς όμως ΠΑΝΤΑ τα παίζουμε σε δυάδες.

ΤΣΣΚΑ-ΡΟΜΑ 2 (2,15 mybet)

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά παίζει η ΤΣΣΚΑ καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολο έργο. Η Ρόμα έχει απουσίες όμως σήμερα θα έχει και ….χώρους και αυτό είναι ότι καλύτερο για τους Ιταλούς. Η ισοπαλία μοιάζει με καλό αποτέλεσμα με βάση και την ισοβαθμία που έχει η Ρόμα όμως η ΤΣΣΚΑ αν το ματς είναι ισοπαλία είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να ρισκάρει. Διπλό για τους Ιταλούς!

Σπόρτινγκ Λ –Μάριμπορ over (1,70 mybet)

Την χειρότερη άμυνα του ομίλου έχει η Μάριμπορ που συναντάει μια Σπόρτινγκ που δίδεται φαβορί. Με Σκωτσέζο διαιτητή το ματς θα έχει αρκετό καθαρό χρόνο και εκεί πάνω θα ποντάρουμε και στα πολλά γκολ. Ο γιος του Ζάχοβιτς έχει προλάβει ήδη να κρατήσει ζωντανή την Μάριμπορ και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός. Δεν είναι κελεπούρι η απόδοση όμως είναι σίγουρα καλύτερη από τον «άσο»

Και μια ακόμα δυάδα από την Αγγλία σε χωριστό δελτίο

Μ.Κ.Ντονς-Ρόντσντεϊλ 1 (1,70 mybet)

Κιντερμίνστερ-Ρέξαμ 1 (2,05 mybet)