5 τελικοί αρκεί να… νικάς!

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα στο Μενίδι αν και κάποιες προσδοκίες γεννήθηκαν, χρειάστηκαν όμως, μόλις 13 λεπτά για να πεθάνουν και δυστυχώς, αυτή είναι η μοίρα των ομάδων που βλέπουν τίποτα να μην πηγαίνει καλά. Ο Αχαρναϊκός το ξέραμε και το μάθαμε ακόμα καλύτερα ότι έχει μια έδρα πολύ δυνατή εξάλλου, μόνο ο Παναιγιάλειος έχει φύγει με βαθμό οπότε εκ προοιμίου ήταν δύσκολη η αποστολή των «μπλε». Το κεφάλι κάτω; ΟΧΙ κατηγορηματικά ΟΧΙ και με κεφαλαία.

Η Γλυφάδα είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά όμως έχει ρεπό κάτι που σημαίνει ότι απλά νικάς και έχει πάλι την τύχη στα χέρια σου.

Το νικάς βέβαια είναι μια κουβέντα αίμα πρέπει να φτύσεις και να κάνεις τις Μουρνιές ότι δεν έκανες το στάδιο, μια καυτή έδρα. Το πλαστικό πάντα «ξενερώνει» τους ποδοσφαιριστές και θα λειτουργήσει αρνητικά σίγουρα σε πολλούς από εκεί και πέρα χρειάζεται πίστη και αυτή θα πρέπει να την βρούνε όλοι παίκτες-διοίκηση-κόσμος.

Το να βγούμε και να προκαλέσουμε διχασμό την συγκεκριμένη χρονική στιγμή  είναι εύκολο όμως κάποια πράγματα, θα πρέπει να ειπωθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα χρειάζεται ενωτικό κλίμα και να … «καταπιούμε» κάποια θέματα που υπάρχουν.

Στον Πλατανιά η ήττα ήρθε με κάτω τα χέρια δυστυχώς όμως δεν ήταν και στα παιχνίδια που πίστευα ότι μπορεί να πάρει, η θηλιά στον λαιμό της Βέροιας ήταν πιο σφιχτή από αυτή του Πλατανιά που έχει χαλαρώσει πάρα πολύ. Σε μια από τις πρώτες συνεντεύξεις τύπου ο προπονητής του Πλατανιά μας είπε ότι η ομάδα τον έφερε επειδή έτρωγε τεσσάρες, υπερβολικό σίγουρα και απλά θα θυμίσω ότι γλυτώσαμε από τον Αστέρα Τρίπολης την συντριβή γιατί «έριξαν» ρυθμό ενώ ήρθε και η πεντάρα από την Βέροια. Μια Βέροια που μας έχει κάνει και πέρυσι τρελό χουνέρι με πεντάρα επίσης.

Αυτά τα ολίγα καθώς μένει μια ακόμα αγωνιστική ακόμα και είμαι περίεργος να δω τις αποδόσεις …σε όλες τις ομάδες ενώ πολλά γκολ παραδοσιακά μπαίνουν πάντα τελευταίες αγωνιστικές τυχαίο…μάλλον.