Aφού το λέει η Παναγιά κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Πρώτα από όλα να ευχηθώ τα καλύτερα για όλους σας και το 2013 να σας αφήσει ξανά να ονειρεύεστε…

Καθώς οι Άγιες Ημέρες του δωδεκαημέρου πέρασαν δεν σημαίνει ότι το κλίμα κατάνυξης πρέπει να πάψει να υπάρχει.Ακόμα ,όμως και αν κάποιοι το ξεχνούν, είναι εδώ ο ΄Αγγελος Ανσατασιάδης να τους το θυμίζει.

Η Πίστη, τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο κόουτς, είναι υπεράνω συστημάτων,σχημάτων ενίοτε και σφυριγμάτων.Όλα-ή περίπου όλα- καθοδηγούνται από μια υπέρτερη δύναμη που εν τέλει κρίνει τα πάντα.Αρκεί κάποιος να πιστέψει σε Αυτήν και δεν θα αργήσει να βρει το δρόμο του.Το δόγμα “πίστευε και μη ερεύνα” είναι άλλωστε θεμελιώδης αρχή της Ορθοδοξίας μας.

Φιλοσοφικά αναλύοντας το από την εποχή των Αρχαίων Ελλήνων “το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον” αλλά και η παρεμφερής διατύπωση του Κοέλιο με το “σύμπαν να συνομωτεί να πραγματοποηθούν όλα αυτά που θέλει πολύ να συμβούν” δεν αφήνουν περιθώρια να αμφισβητηθούν τα δηλωθέντα από τον κόουτς.

“Δηλαδή, πιστεύετε ότι η ομάδα θα πέσει…;” ήταν το ρητορικό επιμύθιο των δηλώσεων του μετά το πέρας του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο Αναστασιάδης είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος.Θεοσεβούμενος αλλά και ρεαλιστής.Γνωρίζει πολλά παραπάνω από αυτά που λέει και ξέρει να διαβάζει καταστάσεις αρκετά πριν αυτές συμβούν.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη όσο κι αν δείχνει ότι πιστεύει στο Μοιραίο.Είναι άριστος γνώστης της ψυχολογίας του πλήθους και το καθοδηγεί ακριβώς εκεί που θέλει.Στις ερωτήσεις απαντά όπως εκείνος επιθυμεί και στρέφει το ενδιαφέρον των ερωτώντων στο δρόμο που έχει ο ίδιος προεπιλέξει. Αντιλαμβάνεται τις κακοτοπιές και τις ξεπερνά με τη ίδια ευκολία που ντρίπλαρε τους αντιπάλους του. “Παίζει” με τους συνομιλητές του όπως ακριβώς παίζει ο καρχαρίας με το θύμα του λίγο πριν το κατασπαράξει.

Η συνέντευξη Τύπου των Περιβολίων ήταν μια-ακόμα- εντυπωσιακή παράσταση ενός ανθρώπου που δεν ήρθε απλά για να μείνει αλλά για να πρωταγωνιστήσει.

Άρα;

Όχι, κόουτς δεν το πιστεύουμε ότι ο Πλατανιάς θα πέσει.

Και από ότι φαίνεται αυτό δεν το πιστεύει ούτε η Παναγιά…

Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ

Ο χρόνος περνά και ο ΑΟΧ χάνει ευκαιρίες. Η ήττα στον Ταύρο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ισοπαλία.Μισή φάση έκανε ο Φωστήρας.Και αν μεν κέρδιζες στο γήπεδο σου τότε θα μπορούσες να βρείς δικαιολογίες.Όσο,όμως, δεν “κλέβεις” έστω βαθμούς τότε τα πράγματα σύντομα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα. Η επόμενη Κυριακή και κάθε Κυριακή καθίστανται πια για τον ΑΟΧ μεγάλοι τελικοί.

Δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις χρειάζονται βαθμοί. Ακόμα και αν αυτοί έρχονται με άθλιες.Η ενίσχυση είναι ζητούμενο αλλά δεν μπορεί να είναι και αυτοσκοπός.Αυτά έχουμε και με αυτά οφείλουμε να παλέψουμε.Αν στο τέλος τα καταφέρουμε τότε κανείς δεν θα θυμάται όλα όσα (δεν ) συνέβησαν.

Αν όχι, τότε θα αρχίσουμε (πάλι) να “ψειρίζουμε τη μαϊμού”.

Υ.Γ Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι ισως θα ήταν καλύτερο να μην γίνει η αναδιάρθρωση;