AOX: «Συνέντευξη Δημήτρη Βιριράκη στη NEA TV «

Με αφορμή της συνέντευξης που έδωσε τo μέλος της διοίκησης του AO Χανιά, Δημήτρης Βιριράκης, στη NEA TV και στους δημοσιογράφους κ. Φουντουλάκη και κ. Φιλικόζη η ΠΑΕ εξέδωσε, στο επίσημο σάιτ της ομάδας, την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΧ:

Συνέντευξη παραχώρησε απόψε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ Δ. Βιριράκης στη NEA TV και στους δημοσιογράφους κ. Φουντουλάκη και κ. Φιλικόζη.

Ο κ. Βιριράκης αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένονται τον Γενάρη και στην ενίσχυση του ΑΟΧ, στα γεγονότα του καλοκαιριού και στους “άσπονδους φίλους» της ομάδας  που περιμένουν να χαρούν στις δύσκολες στιγμές, στα οικονομικά του συλλόγου και στην προσπάθεια εξυγίανσης που συνεχίζεται, στη συνέπεια της ομάδας στις πληρωμές της προς το κράτος και τους ποδοσφαιριστές σε καιρούς δύκολους για όλους και στην επίθεση που δέχθηκε μέλος της διοίκησης από ανθρώπους του Αστέρα Μαγούλας μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Αιχμηρός αλλά ιδιαίτερα ακριβής και αληθής ήταν στο θέμα του γηπέδου Περιβολίων και στην άρνηση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να συνδράμει ώστε το μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Δήμου Χανίων να χρησιμοποιείται και από τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά: » Εμείς τα είχαμε πει στο δημοτικό συμβούλιο από τον Μάιο,τότε μας διαβεβαίωναν ότι στα Περβόλια θα παίξει και ο ΑΟΧ. Νομίζω ότι στον Δήμο Χανίων εγκλωβίστηκαν από τον λανθασμενο χειρισμό του θέματος μέσω επιτροπών που λειτουργούν κατά το δοκούν. Ήταν πολύ εύκολο να συμφωνήσει η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αποστέλλοντας τη σύμφωνη γνώμη της προς την Σουπερ Λίγκα, με την ηγεσία της οποίας είναι γνωστό πανελληνίως ότι έχει άριστες σχέσεις, άλλα κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αρνούνται φιλικά με φιλανθρωπικό σκοπό και εξακολουθούν να επιδιώκουν την έξωση του ΑΟΧ από το Γήπεδο Περιβολίων, ξεχνώντας ότι εκεί αγωνιζόταν πέρυσι. Κάποιοι συγκεκριμένοι στην ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ επιδιώκουν τη διάλυση του ΑΟΧ και αυτό είναι πανθομολογούμενο πλέον.Εμείς είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και παραδώσαμε στον Δήμο Χανίων την εγγυητική που μας ζητήθηκε.Ζητήσαμε κλειδάριθμο και παίξαμε δύο εκτός έδρας αγώνες για να ξεκινήσουμε τα εντός στα Περβόλια, αλλά ο κ. Αμπαδιωτάκης θυμήθηκε τότε την επανασπορά. Νομίζω ότι το γήπεδο Περιβολίων είναι δημοτική περιουσία, όχι περιουσία της Νόβα και των μεγαλεργολάβων, το έχει πληρώσει ο δημότης των Χανίων».

Σημαντική ήταν και η πληροφορία που έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ Ν. Λαγομιτζής κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι έχει ζητηθεί η υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ τόσο εγγράφως όσο και με παρέμβαση του κ. Μώραλη, άλλα το αίτημα αυτό έτυχε αρνητικής απάντησης από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και τον κ. Βαρουξάκη αντίστοιχα.

Μετά την αποψινή εκπομπή το θέμα του  Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων θα αποτελέσει σίγουρα πεδίο νέων συζητήσεων με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Σκουλάκη να πρέπει να λάβει πολιτικές αποφάσεις ως προς τη διακοπή χρήσης της Δημοτικής περιουσίας από μία μόνο ΠΑΕ, όπως και για τον ρόλο του γνωστού μεγαλεργολάβου στην όλη υπόθεση.Πάντως ο ΑΟΧ θα αιτηθεί την παραχώρηση του για τον αγώνα με τον Αχαρναικό και από εδω και στο εξής ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του προς τον κόσμο του Ιστορικού, καθότι αποτελεί παραλογισμό και ακραία άνιση συμπεριφορά να ανακαλύπτονται συνεχώς νέα προσχώματα προκειμένου ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΑ να μένει έξω από το Γήπεδο Περιβολίων ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι συνθήκες στο Εθνικό Στάδιο είναι απάνθρωπες για ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και δημοσιογράφους.Και όλα αυτά ενώ είναι γνωστές οι δηλώσεις του κ. Τρούλη  στις 22/9/2012

 

και οι κατ ιδίαν «απαγορεύσεις» ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ με κορυφαία όλων τη γνωστή ρήση ότι «τα Χανιά δε θα παίξουν στα Περβόλια με καμία κυβέρνηση»

Απόψε, εξάλλου, έγινε γνωστό ότι ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αιτήθηκε εγγράφως προς το γραφείο του Δημάρχου κ. Σκουλάκη αντίγραφο της οικοδομικής άδειας του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων και του πρωτοκόλλου παράδοσης- παραλάβής του έργου ανακατασκευής του για να προβεί στη νόμιμη χρήση των εγγράφων αυτών.