Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Χανιά με την Επισκοπή το Σάββατο (24/11, 17:00) στο Εθνικό Στάδιο Χανίων για την 5η αγωνιστική ημέρα του νοτίου ομίλου της Football League 2. Βοηθοί του Πειραιώτη ρέφερι θα είναι οι Χαλβατζάκος από τον Πειραιά και Παπαδοπετράκης από το Λασίθι. Αναλυτικά οι διαιτητές και το … Read More »

Χωρίς τον Παπαδόπουλο, με τον Βουρβαχάκη να αποχωρεί από νωρίς λόγο ενοχλήσεων και τον Γωνιωτάκη να ολοκληρώνει σχεδόν ολόκληρο το πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΑΟ Χανιά, την Τετάρτη (21/11), ενόψει του αγώνα με την Επισκοπή, την Κυριακή (25/11), στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, στις 17:00. Read More »

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν, μετά από την προπόνηση της Τετάρτης (21/11), δήλωσε πως, η ομάδα έχει απουσίες, όμως θα παλέψει με ότι έχει για τη νίκη. Ενώ, πιστεύει στους παίκτες του και τόνισε πως αν αγωνιστούν με το ίδιο πάθος, όπως στον αγώνα με το Αίγιο, μπορούν πάρουν τη νίκη. Οι δηλώσεις του Σεροπιάν σε βίντεο στη … Read More »

Με τον Βουρβαχάκη να ενσωματώνετε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, τον «Γώνιω» να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Δουμάνη μοναδικό απών, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΑΟ Χανιά, την Τρίτη (20/11), ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Επισκοπή. Read More »

Σήμερα, Τρίτη (20/11), η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του ΑΟ Χανιά με την Επισκοπή. Read More »

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά, με τους Γωνιωτάκη και Βουρβαχάκη να πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα και τον Δουμάνη να είναι ο μόνος που απουσιάζει. Read More »

Ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά, κ. Λαγομιτζής, με επιστολή προτείνει στον Δήμαρχο Χανίων, κ. Σκουλάκη, για μετατροπή του παλαιού Νομαρχιακού Νοσοκομείου σε προπονητικό κέντρο, στα πρότυπα της Παιανίας. Read More »

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, στις 17:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΑΟ Χανιά με την Επισκοπή, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε» στο Facebook. Read More »

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, δίνουν από την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά στην Νέα Τηλεόραση, για τα εντός έδρας ματς της ομάδας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η χανιώτικη ΠΑΕ θα επιτρέπει μόνο στη ΝΕΑ TV να μπαίνει στο γήπεδο για να καλύπτει τηλεοπτικά τους αγώνες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με ομόφωνη απόφαση του … Read More »

Με διπλή προπόνηση, υπο βροχή και χωρίς τους Βουρβαχάκη, Δουμάνη και Γωνιωτάκη, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟ Χανιά, την Παρασκευή (16/11), ενόψει του αγώνα με την Επισκοπή. Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Σεροπιάν, υπο βροχή, πραγματοποιήσαν ασκήσεις ενδυνάμωσεις. Ενώ, στην απογευματινή πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό και ασκήσεις με μπάλα και πάλι υπο βροχή. Ο Βουρβαχάκης πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, που περιείχε … Read More »