Μέσα στις πόλεις που θα διοργανώσει η ΕΠΟ τη λειτουργία νέων σχολών υποψηφίων προπονητών Uefa C, εντός του 2013, είναι και τα Χανιά. Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ε.Π.Σ. Χανίων στα τηλέφωνα και fax: 2821045106 και 2821057272. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι  προγραμματίσθηκε  η λειτουργία Σχολών  υποψηφίων προπονητών UEFA A … Read More »

Μόνος δεύτερος πέρασε ο Άρης Βουκολιών στην αυλαία της 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Χανίων, το Σάββατο 1/12. Χωρίς να αγχωθεί ο Άρης Βουκολιών, επικράτησε με 2-0 κόντρα στο ΙΝΚΑ. Νίκη εκτός έδρας για τον Φωστήρα με 2-0 κόντρα στον Ποσειδών, με το ίδιο σκορ η Θύελλα Καλάθενων πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» κόντρα στην Άμιλλας. Τέλος ο Νέος … Read More »

Mε το ενδιαφέρον στραμμένο στον 1ο όμιλο της  Α’ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική για την Α’ και Β’ Κατηγορία Χανίων και η 4η αγωνιστική για την  Γ’ ,  η οποία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Read More »

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Χανίων εκεί που ο πρωτοπόρος, με 16 βαθμούς, Παγχανιακός αγωνίζεται κόντρα στους Νέους Χανίων που είναι δεύτεροι με 14 βαθμούς. η διαφορά στις δύο ομάδες έιναι στα γκολ, εκεί που η ομάδα της Νέας Χώρας έχει 21 ενεργητικό και 4 μόλλις παθητικό, με τους Νέους Χανίως να έχουν πετύχει … Read More »

Έπρεπε να φτάσουμε στην 7η αγωνιστική για να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Παγχανιακού που εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Read More »